Incendi a Artà
Balears 21/08/2013

El foc encara crema a prop de Capdepera, tot i que està en vies de control

Alguns desallotjats comencen a tornar a les seves cases, després d'haver estat evacuats ahir vespre

M. Pinya
1 min

CapdeperaEl foc declarat ahir vespre al Llevant encara crema a certs punts, malgrat que està en vies de ser controlat. De fet, els punts calents es trobarien ara devora el municipi de Capdepera.

En total, 130 agents de l'Ibanat i 80 militars de la UME fan feina en les tasques d'extinció, amb un desplegament aeri compost per nou avionetes 'canadenques' (a les quals s'afegiran durant el matí d'avui dos helicòpters militars).

A més a més, alguns dels 180 desallotjats per l'incendi que es va iniciar ahir vespre a Capdepera (Mallorca) han començat avui dematí a tornar a casa, perquè el foc estava controlat a la zona d'apartaments unifamiliars afectada, segons informen fonts de l'Ajuntament d'aquest municipi.

Les flames varen començar cap a les deu del vespre a Cala Torta, a Artà, encara que en aquest municipi no hi va haver desallotjaments, ja que l'incendi va afectar zones muntanyoses de la Serra no habitades. Les flames, però, arribaren sobre les dotze a Cala Mesquida (Capdepera), on es troben uns apartaments unifamiliars i un hotel, que foren desallotjats.

stats