Balears 24/07/2015

Educació no concedirà el concert educatiu als cursos d'ESO de les escoles de l'Opus

S'iniciarà també un procés de revisió i rescissió dels concerts de 3r a 6è de Primària dels centres del Parc Bit

Mercè Pinya
1 min
Les escoles del Parc Bit segreguen els alumnes per sexes. ARXIU

PalmaLa conselleria d'Educació no concedirà el concert educatiu que havien sol·licitat les escoles del Parc Bit Aixa, Aladern i Llaüt, de l'Opus Dei, per a tercer i quart d'ESO el curs que ve, 2015-16. Així ho ha comunicat aquest matí el director general de Planificació i Centres, Antoni Morante, durant la reunió de la Comissió de Concerts per al curs que ve que ha tingut lloc aquest divendres de matí a la seu de la conselleria d'Educació, i on hi eren presents tots els sindicats i patronals de l'ensenyament concertat.

Igualment, la conselleria d'Educació ha iniciat també el procediment de revisió i rescissió dels concerts que ja havien tingut el curs passat aquestes escoles i que afecten els cursos de Primària. Els serveis jurídics estudien un possible error de procediment en la concessió d'aquests concerts.

Les escoles de l’Opus que segreguen els alumnes per sexes han tingut el curs 2014-15 tots els cursos de Primària subvencionats per part del Govern. Així ho va acordar l'estiu passat la comissió de concerts educatius de la Conselleria que dirigia, aleshores, Joana Maria Camps. Concretament, es varen concertar tots els grups de tercer, quart, cinquè i sisè de Primària, a més dels demés nivells, que ja estaven subvencionats.

stats