Balears 21/01/2017

Echenique diu que Podem a Balears és un exemple de força autocrítica

El secretari d'Organització del partit ha participat a Palma en un acte previ a l'assemblea de Vistalegre

Montse Terrasa
2 min
Echenique ha presentat la campanya 'Atarse los cordones'.

PalmaPablo Echenique, secretari d'Organització de Podem, considera que la seva formació a Balears és un "exemple" que són la força més autocrítica del panorama polític. Echenique s'ha referit al cas de Xelo Huertas i Montse Seijas i ha comentat que el partit ha demostrat ser diferent de la resta.

"Som enormement autocrítics i s'actua amb les persones que no estan a l'altura del partit", hi ha afegit Echenique sobre l'expulsió de Podem de l'encara presidenta del Parlament, de la diputada Montse Seijas i de Daniel Bachiller.

Echenique ha visitat Palma per participar en un acte dins la campanya 'Atarse los cordones', una trobada amb la gent del partit prèvia a l'assemblea ciutadana de Vistalegre. El secretari d'Organització ha estat acompanyat pel secretari general de Podem a les Illes, Alberto Jarabo, qui ha negat que hagin tingut lloc els fets que es denuncien en una gravació feta pública aquest dissabte per 'El Mundo'.

"Hem parlat amb els protagonistes dels fets i tampoc ells els confirmen", ha dit Jarabo. El dirigent de Podem a les Balears ha recordat que, de seguida que es varen donar a conèixer aquestes acusacions, es va posar la investigació en mans de la Comissió estatal de garanties.

"Masclista, xenòfob i d'ultradreta"

Echenique no ha dubtat de qualificar el discurs d'investidura de Donald Trump de "masclista, xenòfob i d'ultradreta". Pel podemita, el fet que Trump hagi aconseguit els suports per arribar a la presidència dels EUA és "una mala notícia per al planeta".

El secretari d'Organització de Podem ha aprofitat per remarcar que el seu partit ha servit per canalitzar la indignació social "i això fa que Podem tingui responsabilitat amb la gent del nostre país i en com ens miren des de fora".

stats