Micromecenatge
Balears 25/06/2013

El documental d'Alpha Pam ja camina

Els cineastes necessiten un mínim de 7.784 euros per encetar la gravació. De fet, en demanen fins a 19.656 per poder dur a terme la realització del documental "en condicions òptimes".

1 min

El documental que un grup de cineastes mallorquins s'ha plantejat filmar entorn de la polèmica per les targetes sanitàries, Mort accidental d'un immigrant. El cas d'Alpha Pam , ja roda.

Tan sols sis dies després d'haver presentat el projecte en societat i d'haver obert oficialment la campanya de micromecenatge, ja han aconseguit 735 euros per finançar el rodatge, provinents d'un total de 22 cofinançadors.

En tot cas, encara és una xifra petita en relació a la quantitat que han de menester perquè el projecte sigui viable econòmicament. No debades, els cineastes necessiten un mínim de 7.784 euros per encetar la gravació. De fet, en demanen fins a 19.656 per poder dur a terme la realització del documental "en condicions òptimes".

El grup d'impulsors està format per Javier González, Magdalena López-Baisson, Núria Abad, Nofre Moyà, Alberto Jarabo i Pedro de Echave. "Ens negam a avesar-nos a llegir cada dia coses com que una persona mor per no haver estat atesa sanitàriament", explicaren el dia de la presentació.

stats