Balears 27/03/2014

La diputada Isabel Oliver defensa un concurs de 60.000 euros investigat per la justícia

Oliver assegura en un comunicat que no ha rebut cap notificació dels jutjats sobre la imputació de la qual parlen diversos mitjans de comunicació

Efe
1 min

PalmaL'exconsellera de Turisme del PSIB al Consell de Mallorca Isabel Oliver ha assegurat avui que "es va complir estrictament amb la llei" en el concurs negociat de 60.000 euros investigat per la justícia arran de la denúncia d'un particular que avui ha estat publicada en diversos mitjans de comunicació.

Oliver assegura en un comunicat que no ha rebut cap notificació dels jutjats sobre la imputació de la qual donen compte diversos mitjans de comunicació i subratlla la seva "màxima disposició" a col·laborar amb la justícia "si finalment és citada a declarar davant els tribunals".

"Vull donar totes les explicacions que siguin necessàries i aclarir qualsevol dubte que pugui existir" , ha manifestat la diputada socialista.

Oliver ha detallat que tenia coneixement de la denúncia formulada per un particular que havia perdut un concurs negociat de 60.000 euros el 2009, quan ella dirigia el departament de Turisme del Consell de Mallorca.

"Aquest concurs negociat va complir estrictament amb la legalitat i va disposar de tots els informes administratius i jurídics pertinents", hi ha insistit la diputada socialista.

stats