Balears 01/04/2016

Camps se'n va atacant els periodistes i el seu equip

Acusa de "deslleials" i "infantils" els directors generals

Ara Balears
1 min
Camps durant la roda de premsa que va oferir al Palma Arena.

PalmaLa consellera de Transparència, Participació i Cultura, Esperança Camps, ha fet oficial la seva dimissió en una roda de premsa on ha carregat contra els mitjans de comunicació per "dir mentides, mitges veritats i construir relats" i també contra els seus directors generals als quals ha acusat de deslleials i infantils. Visiblement dolguda, en el capítol d'agraïments només hi ha inclòs la seva cap de gabinet i un dels assessors de premsa.

Camps ha declarat que ha no "trobat el suport" que li "van prometre", "necessari per seguir endavant". També ha lamentat la manca de suport de MÉS, el partit que va proposar el seu nomenament, precisament davant les crítiques i les informacions publicades en les darreres tres setmanes.

La consellera ha insistit als periodistes que no deixa el seu càrrec "per falta de ganes de continuar o de motivació", sinó per falta de suport. Camps s'ha queixat de "la deslleialtat, la falta de compromís, la falsedat i la hipocresia" d'alts càrrecs de la seva Conselleria.

A més, Camps ha desvetllat que divendres passat ja va comunicar que se n'anava del Govern, però no ho ha fet públic fins avui perquè ahir tenia compromisos al Parlament balear i perquè el consell de govern ha aprovat avui mateix l'Oficina de Lluita contra la Corrupció de les Illes Balears, una iniciativa de la seva Conselleria i un dels "grans projectes" de l'Executiu balear en aquesta legislatura.

En els pròxims dies MÉS per Menorca proposarà el nom del nou titular de la Conselleria.

stats