Balears 05/08/2013

Un lladre detingut a Mallorca pot estar relacionat amb un robatori multimilionari de Canes

La policia francesa ha sol·licitat desplaçar-se a Palma per interrogar el presumpte delinqüent

Ara Balears
1 min

PalmaLa Guàrdia Civil ha confirmat que la policia francesa relaciona un robatori de joies comès a Canes el 17 de maig passat per un valor d'1,4 milions d'euros amb un home de 40 anys que el 21 de juny va ser detingut per altres robatoris a Mallorca.

Actualment, el detingut, que respon a les inicials T. M., és a la presó de Palma, després que el magistrat del Jutjat d'Instrucció número 3 de Manacor n'ordenàs l'ingrés en presó provisional comunicada sense fiança. L'home va ser arrestat per ser el presumpte autor de diversos robatoris en hotels de la zona de Cala Rajada, d'on va sostreure joies, diners i objectes per valor de 600.000 euros.

Segons informa EFE, se'l va detenir en el marc de l'operació Kafú de la Guàrdia Civil i la Policia Judicial de Manacor. En el moment de l'arrest, l'home va oposar resistència amb arma blanca, després d'haver forçat diverses caixes fortes, i en el moment de la detenció se li varen intervenir 6.000 euros en efectiu i joies valorades en 50.000 euros.

Ara la policia francesa sol·licita una comissió internacional rogatòria per venir fins a Palma a interrogar aquest home per la seva presumpta implicació amb el robatori d'un cofre de joies de la marca Chopard valorat en 1,4 milions d'euros a l'hotel Novotel de la ciutat francesa.

stats