Ara Mateix

Detenen un home per violència masclista a Sant Antoni

Un home ha estat detingut aquest dilluns com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere, després que la Policia Local de Sant Antoni rebés una cridada que alertava de l'actitud agressiva d'un home durant una discussió que mantenia amb la seva parella en el passeig de les Fonts.

Segons ha explicat l'Ajuntament en una nota, l'home no va deixar de cridar la parella fins i tot amb la presència d'agents. Els veïns han assegurat a la Policia Local que l'home " copejava i agafava pel coll la dona mentre li cridava". El Consistori ha apuntat que quan "un dels testimonis li va demanar que es calmàs, l'agressor li va propinar una bufetada". Altres testimonis han relatat que l'agressió es produïa en la presència dels dos fills menors de la víctima. Una dona se'ls hauria emportat al parc infantil per evitar que continuassin veient l'agressió mentre arribava la policia.

A més, l'agressor va insultar, empènyer i amenaçar un dels agents mentre l'altre parlava amb la víctima. La dona, que va manifestar que patia agressions des de fa anys, va ser acompanyada pels agents fins a la caserna de la Guàrdia Civil de Sant Antoni, on ha posat denúncia i ha demanat ordre d'allunyament per a l'agressor.

Les notícies Ara Mateix no tenen els comentaris activats

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF