Publicitat
Publicitat

La despesa turística va caure un 15,9% el primer trimestre

Segons les dades de l'enquesta publicada avui pel Ministeri d'Indústria i Turisme, la despesa mitjana diària per turista fou de 97 euros en el primer trimestre de l'any a Balears

Els turistes estrangers que van visitar les Balears de gener a març van gastar 402 milions d'euros, un 15,9% manco que en el mateix període de 2013 a causa del descens de visitants, ja que la despesa mitjana per estada va augmentar un 11,2%, fins als 966 euros.

Segons les dades de l'enquesta de despesa turística Egatur, publicada avui pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, la despesa mitjana diària per turista es va situar en el primer trimestre de l'any a Balears en els 97 euros, un 1,3% menys que l'any passat, fet que evidencia una prolongació de les estades.

En el conjunt d'Espanya, els visitants forans van gastar un total de 10.066.000 euros de gener a març, fet que suposa un increment del 8,1% respecte del mateix període de 2013.

Alemanya, països nòrdics i el Regne Unit van ser els mercats emissors que més van contribuir a aquest increment, del qual Canàries va ser l'autonomia més beneficiada, segons l'enquesta Egatur.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF