Les deficiències del Conservatori d’Eivissa es començaran a reparar aquest estiu

El Govern balear ha signat un acord extrajudicial amb l’empresa constructora pel qual assumirà la despesa de 411.000 €

La Conselleria d’Educació i l’empresa Acciona han signat un acord extrajudicial sobre la construcció del Conservatori Catalina Bufí d’Eivissa segons el qual el Govern balear assumeix la despesa de 411.000 € corresponents a les certificacions d’obra que estaven pendents de pagament quan es va fer i dels interessos. Aquesta signatura permet desbloquejar la situació que es donava pel que fa a la reparació de les deficiències que s’hi havien detectat. En aquest sentit, Educació ja ha previst un pla de reforma del centre que es presentarà a la comunitat educativa del Conservatori el mes de març i que preveu l’inici de les obres durant l’estiu.

“Seriosos problemes de manteniment”

Des que es va posar en marxa el 2011, el Conservatori ha patit nombroses deficiències: filtracions d’aigua a les parets, problemes de calefacció, males herbes poblant nombroses zones comunes i inundacions d’aigua cada cop que es registraven plogudes importants a la ciutat d’Eivissa.

Des de Podem Eivissa, el diputat Salvador Aguilera advertí fa més d’un any que havia comprovat “de primera mà” que “des del dia de la inauguració l’edifici pateix manca de manteniment”, i explicà que existeixen filtracions que es produeixen des del sostre fins al terra, per la qual cosa hi ha goteres a l’escenari i als seients de la grada del públic.

EDICIÓ PAPER 17/02/2019

Consultar aquesta edició en PDF