Josep de Luis serà president de l'Obra Cultural

La candidatura que ell encapçala és l'única que s'ha presentat per presidir l'entitat 

Aquest divendres a les dues ha acabat el termini per presentar les candidatures a la junta de l'Obra Cultural Balear. Només se n'ha presentat una. L'encapçala l'advocat Josep de Luis. La candidata a vicepresidenta és Catalina Eva Canyelles, mentre que la candidata a secretària és Pepi González i el tresorer, Jaume Fiol.

De Luis és advocat i com a tal ha treballat en la defensa de diferents activistes i en casos de discriminacions lingüístiques. Canyelles és una de les persones més actives a l'OCB de Sóller i una coneguda glosadora. Per altra banda, Pepi González és militant de base de l'Obra a Lloseta, on també va ser elegida com a regidora presentant-se de cap de llista de Socialistes Independents, una agrupació local escindida del PSIB. Fiol és economista.

Altres integrants de la futura junta de l'Obra són l'activista senegalès Mahecor Mbengue, la membre de la campanya Mallorca Lliure Aina Vidal i l'exconseller de Medi Ambient per Unió Mallorquina, Miquel Àngel Grimalt o la fins fa poc batlessa de Búger per MÉS per Mallorca, Liniu Siquier.

Etiquetes

EDICIÓ PAPER 20/10/2018

Consultar aquesta edició en PDF