PARLAMENT
Balears 09/12/2016

C’s reclama millors condicions per al Grup Mixt

J.v.
1 min

PalmaEl portaveu parlamentari de Ciutadans, Xavier Pericay, ha remès un escrit a la Mesa del Parlament en què reclama “per tercera vegada” que el Grup Mixt disposi de les estacions de feina necessàries per poder complir les seves tasques parlamentàries. Ciutadans, lamenta Pericay, només disposa d’un ordinador per als seus dos diputats i tres assessors, una xifra “clarament insuficient”, lamenta.

En aquest sentit, el líder de la formació taronja argumenta que la manca de mitjans no els permet exercir les facultats i desenvolupar les funcions que els atribueix la condició de diputats, tal com estableix el reglament de la cambra.

Tot esperant Huertas i Seijas

La més que probable expulsió i pas al Grup Mixt de les diputades de Podem, Xelo Huertas i Montse Seijas, ha fet augmentar la “preocupació de la formació taronja per les condicions en què haurà de desenvolupar la seva tasca política.

Pericay, de fet, ja va xerrar-ne dimarts amb Huertas, en l’acte institucional per l’aniversari de la Constitució. A la formació li preocupa com es repartiran les intervencions i adverteix que, amb l’actual sistema, tampoc no es compliran els temps mínims que marca el reglament. A més, hi ha dubtes sobre les assignacions econòmiques i el nombre d’assessors. Pericay assenyala, a més, que el principal problema d’encaix de Seijas i Huertas serà físic. Al despatx que ocupa el Grup Mixt al Parlament ja no hi ha lloc, assegura. I proposa, en aquest sentit, que Podem els cedeixi un espai dins del seu. Una proposta que, de ben segur, no entusiasmarà els afectats, obertament enemistats.

stats