Balears 05/04/2017

Cort considera "intimidatori" i "masclista" el passadís dels bombers a Angélica Pastor

La portaveu de l'Ajuntament, Neus Truyol, ha assegurat que l'equip de govern està disposat a negociar, però que s'ha passat de mida amb aquesta acció

Martí Gelabert
1 min

PalmaEl passadís humà amb el qual aquest dimarts els bombers de Palma varen rebre la regidora de Seguretat Ciutadana, Angélica Pastor, abans d'una reunió de negociació amb el cos, és un acte "absolutament masclista" i "intimidatori". Així s'ha expressat aquest dimecres la portaveu de l'Ajuntament, Neus Truyol, i ha afegit que l'equip de govern té "dubtes seriosos" que si la regidora hagués estat un home s'hagués produït aquest acte d'intimidació.

Pastor i el seu equip es varen dirigir al Parc de Bombers per negociar les reivindicacions sindicals que han anat expressant aquestes darreres setmanes amb més força. "Aquest fet ha passat de mida", ha denunciat Truyol, que espera una rectificació per part dels bombers.

Truyol ha recordat que divendres passat els portaveus dels grups municipals i el batle es varen reunir amb els sindicats per poder avançar "i desfer aquest nus en què ens trobàvem". La portaveu considera que l'Ajuntament ha actuat amb clara actitud negociadora per arribar "a tots els acords possibles" i recuperar els drets perduts la legislatura anterior.

"Respectam totes les formes de reivindicació, de protesta, però ahir es va passar una línia vermella", ha afegit Truyol, visiblement enfadada. Ha recordat que no estan negant als bombers que es puguin reivindicar, sinó que els animen a fer-ho. Això sí, amb "respecte mutu".

stats