INFRAESTRUCTURES
Balears 08/11/2016

El palau de congressos de Palma es promociona a Londres

Cort, Govern i Melià Hotels han signat a la World Travel Market el contracte de lloguer de l'edifici que s'obrirà a la primavera de l'any que ve

Ara Balears
2 min
Melià calcula que, abans d’obrir les portes del palau de congressos, hi haurà d’invertir uns 4,6 milions d’euros.

PalmaL'Ajuntament de Palma, el Govern i Melià Hotels International han signat aquest dimarts a la World Travel Market de Londres el contracte de lloguer del palau de congressos i han presentat aquest projecte, que permetrà "posicionar" Palma com a destinació internacional de convencions i negocis, segons ha informat Cort.

Aquesta signatura té lloc deu anys després de l'inici de les obres i amb més de 100 milions d'euros públics d'inversió en aquesta infraestructura.

Melià Hotels International ha estat la guanyadora del concurs públic, per la qual cosa assumirà la gestió de l'equipament durant 15 anys amb un cànon anual de 2.151.001 euros, més un 5,5% sobre la xifra de negoci.

La formalització de la signatura del contracte "marca un punt i a part en una llarga història d'ensopegades i dificultats, i posa data per a l'obertura de la instal·lació: primavera de 2017", destaca Cort en la nota de premsa. "Avui feim una passa important per a la ciutat, perquè en un moment de dinamisme com l'actual i amb bones perspectives de futur el repte és saber gestionar l'èxit turístic i l'arribada de turistes", ha declarat el bate, José Hila.

Membres de Cort, el Govern i Melià en la signatura del contracte.

El vicepresident i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, ha destacat la ubicació del palau de congressos i ha declarat que la infraestructura serà de "gran benefici per a la ciutat". "El palau de congressos suposarà un punt més d'atracció per al turisme, especialment en els mesos d'hivern: el segment del turisme de negocis i congressos genera un corrent econòmic molt important i estratègic per a les empreses de les Illes", ha emfatitzat Hila.

stats