Balears 05/07/2013

Cort destina 36.450 euros per a beques de menjador d'estiu de 98 nins

Són per a infants en situació de "vulnerabilitat social"

ARA Balears
1 min

PalmaL'Ajuntament de Palma dedicarà 36.450 euros en beques de menjador a les escoles d'estiu. L'ajut econòmic és per a 98 nins en situació de "vulnerabilitat social". La tramitació d'aquests ajuts és fruit d'un acord que garanteix la concessió de beques a famílies amb dificultats perquè els seus fills puguin assistir a les escoles d'estiu municipals i tinguin accés al menjador.

Cort va identificar 98 casos de menors amb dificultats per pagar el menjador. D'aquests, 51 eren usuaris del Servei d'Acolliment Municipal (SAM) i segons els Centres Municipals de Serveis Socials de l'Ajuntament de Palma, els altres 47 pertanyien a famílies amb dificultats econòmiques.

L'acord es va assolir per unanimitat al Ple del passat 30 de maig. Segons que informa l'Ajuntament, l'àrea municipal d'Educació va demanar a 49 centres educatius que comunicassin el nombre aproximat d'infants amb dificultats per pagar el menjador. Després, l'Ajuntament de Palma va activar un dispositiu de valoració professional a través dels centres municipals de serveis socials.

stats