Balears 09/09/2015

Cort farà una consulta ciutadana per decidir els concerts de Sant Sebastià

Convocarà una comissió de festes en la qual vol que hi siguin col·lectius com Orgull Llonguet per impulsar actes extraoficials

Lluís Planas
1 min
Concerts de Sant Sebastià

PalmaL'Ajuntament de Palma farà una consulta ciutadana per decidir quins són els artistes i grups musicals que s'han de contractar per als tradicionals concerts de la revetla de Sant Sebastià. L'àrea de Participació Ciutadana està treballant en el sistema per poder fer aquesta consulta entre la ciutadania, mentre que la junta de govern municipal ja ha aprovat aquest dimecres el pressupost que es destinarà a aquestes contractacions i a tota la infraestructura per a les actuacions al centre de la ciutat. L'import és de 266.549,35 euros, just uns 10.000 més que l'exercici passat. En principi no hi ha canvis prevists en les places on habitualment es duen a terme els concerts.

La portaveu de l'equip de govern de Cort, Neus Truyol (MÉS), ha explicat que a més de la consulta es vol fomentar la

participació ciutadana a través de la convocatòria d'una comissió de festes, en la qual es pretén que hi siguin col·lectius com Orgull Llonguet, amb l'objectiu d'impulsar actes que no s'inclourien en el programa oficial de Sant Sebastià 2016 però que sí comptarien amb la col·laboració i patrocini municipal. Els distints grups polítics estan consensuant en aquests moments la composició d'aquesta comissió de festes.

Truyol ha dit que durant els propers mesos l'àrea de Participació Ciutadana, que dirigeix el tinent de batle Miquel Comas (Som Palma), anirà definint altres actes oficials que se celebren tradicionalment per les festes de Sant Sebastià, com el correfoc, entre d'altres. Sí que ha avançat la intenció municipal d'impulsar el concurs d'artistes no professionals, que ja s'ha estat realitzant en les darreres edicions, perquè el guanyador tingui com a premi poder actuar a la revetla.

stats