Balears 28/11/2017

La Cope Mallorca entrega els Premis Populars 2017

El pilot Joan Mir i l'escriptor José Carlos Llop han estat alguns dels guardonats

Ara Balears
1 min
La presidenta Francina Armengol i José Carlos Llop

PalmaLa cerimònia d'entrega dels Premis Populars de la Cope Mallorca 2017 va reunir aquest dilluns vespre prop de 400 persones al restaurant Es Molí d'es Compte.

Els cinc guardons van ser per a LADAT, la unitat d'Animació i Tecnologies Audiovisuals de la UIB; Joan Mir, campió del món de Moto3; l'Associació Amics del Camí de Santiago; Àngels sense Ales i finalment José Carlos Llop, escriptor mallorquí.

A l'acte hi va ser present Francina Armengol, acompanyada pel vicepresident, Biel Barceló; el bisbe de Mallorca, Sebastián Taltavull; el director de Cope Mallorca, Xavier Bonet, i el president del Grup Cope, Fernando Giménez, entre altres autoritats i assistents.

Els premiats d'aquesta edició destaquen "per la seva valentia, per assumir riscos en crear valor i posar-ho al servei dels altres", destaca l'emissora. La Cope creu que aquests premis, des del seu origen l'any 1980, "reconeixen el treball valuós i la trajectòria de persones i institucions que configuren i milloren la vida del nostre poble i la nostra cultura".

stats