Balears 07/06/2017

La Cope entrega els premis del XXII Concurs de dibuix ambiental

El dibuix guanyador serà el cartell publicitari que utilitzarà la Conselleria de Medi Ambient per a aquesta campanya

Ara Balears
2 min
Imatge dels guanyadors del certàmen

PalmaAquest dimecres, i amb motiu del Dia mundial del medi ambient, celebrat dilluns, la Cope Mallorca lliura els premis del XXII Concurs de dibuix ambiental amb la reflexió que suposa l'abandó de residus i la problemàtica que genera tant a la mar com a la muntanya. A més, enguany el dibuix guanyador serà el cartell publicitari que utilitzarà la Conselleria de Medi Ambient per a aquesta campanya.

Aquest concurs és organitzat per la Cope Mallorca, Cadena 100 i Megastar FM Mallorca en col·laboració amb les conselleries d’Educació i Universitat, la Direcció General d’Innovació i Comunitat Educativa, la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca del Govern de les Illes Balears, el Departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca, l’Ajuntament de Palma i Emaya.

Els guanyadors
  • Primer premi per Claudia Alemany Nadolu del CC Arcàngel Sant Rafel de Palma.
  • Segon premi per a Maria Magdalena Calafat Caldentey del CEIP Es Canyar de Manacor
  • Tercer premi per a Cristina Losada Chico del CC Monti-sion de Palma.
  • Quart premi per a Lluïsa Airguersuari Rubí del King Richard III College de Portals Nous.
  • Cinquè premi per a Abril Regnen Estrada del col·legi Santa Mònica de Palma

El lliurament d'aquests guardons ha tingut lloc al teatre Xesc Forteza de Palma. Com en edicions anteriors, el certamen s'ha dirigit a una població escolar que cursa sisè de Primària amb la intenció de fomentar mitjançant la seva creativitat amb el dibuix les diferents maneres d'interpretar l'important que és la protecció del nostre medi ambient.

Així, podem observar entre els finalistes tècniques que van més enllà del simple esbós, fins i tot experimentant amb oli, aquarel·la i cera amb resultats realment sorprenents per a alumnes d'aquesta edat. Els guanyadors d'aquesta edició obtindran, entre altres, premis i regals per part dels patrocinadors.

stats