El 70% de consistoris de Mallorca rebutgen el TIL

Un total de 37 dels 53 municipis han aprovat mocions en contra del trilingüisme de Bauzá i de suport a mestres i professors, segons MÉS

La coalició MÉS ha fet públic aquest divendres que el 70% dels municipis de Mallorca -37 d'un total de 53- ja han aprovat mocions en favor de l'educació pública de qualitat, de rebuig al decret del Tractament Integrat de Llengües (TIL) i de suport als mestres i professors en vaga indefinida. A més, n'hi ha d'altres on encara han de debatre les mocions i que poden engreixar la xifra. D'entre aquests municipis en destaquen alguns governats pel PP, com Llucmajor, Sa Pobla, Alaró i Pollença, entre més.

Els consistoris que han aprovat mocions crítiques amb el trilingüisme de Bauzá són, segons el recompte de MÉS: Alaró, Alcúdia, Algaida, Andratx, Ariany, Artà, Banyalbufar, Búger, Campanet, Campos, Capdepera, Consell,  Costitx, Esporles, Lloret, Lloseta, Llubí, Llucmajor, Manacor, Mancor de la Vall, Maria de la Salut, Muro, Petra, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Sa Pobla, Sant Joan, Sant Llorenç, Santa Margalida, Santa Maria del Camí, Sencelles, Ses Salines, Sineu, Son Servera, Valldemossa i Vilafranca de Bonany.

EDICIÓ PAPER 24/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF