Publicitat
Publicitat

La consellera Camps no creu que el curs s'hagi "perdut" pel decret TIL

Desautoritza així la veu de bona part de la comunitat educativa i demana xifres, per comptes de l'opinió de directors i professors d'escola

La consellera d'Educació, Cultura i Universitats, Joana Maria Camps, ha negat avui que l'actual curs s'hagi "perdut" per culpa de l'aplicació del Decret de Tractament Integrat de Llengües (TIL) i pel conflicte en el sector, tal com ha assegurat la majoria de directors i docents d'escoles de les Illes.

Per la consellera, la idea del curs perdut és només una "opinió", ja que, a parer seu, el TIL s'està aplicant en el dia a dia. "El TIL és un bon projecte que es va instaurar l'any passat i no compartim que s'hagi perdut el curs", hi ha insistit la consellera, que ha instat a donar xifres reals i no opinions sobre aquest assumpte.

Camps ha elogiat que moltes escoles i col·legis estiguin preparant projectes per al proper curs amb l'aplicació del TIL. Ha assegurat, a més, que aquesta és l'actitud "prudent i de sentit comú".

La consellera ha assenyalat també que els centres tindran fins al pròxim 15 de juny per presentar els projectes del TIL que vulguin modificar i ha precisat que l'ordre de desenvolupament del decret no trigarà molt a ser aprovada, perquè ja es troba al Consell Consultiu.

Camps s'ha referit a aquest assumpte en ser consultada per les queixes de directors i docents amb relació que l'ordre que desenvolupa diversos aspectes del TIL encara no ha estat aprovada, un fet que dificulta la seva aplicació en els centres educatius.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF