Balears 26/10/2017

El Consell i el Govern subvencionaran la recollida de fems en espais emblemàtics

Durant els propers mesos, s’analitzaran aquells espais de la Serra que suporten una pressió alta pel que fa a nombre de visitants

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu dels residus acumulats al torrent de Pareis

PalmaEl Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial i la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca del Govern de les Illes Balears ajudaran en la recollida de residus d’espais emblemàtics de la Serra que tenen una pressió de càrrega de visitants alta. Aquesta ajuda serà una línia més de la convocatòria de subvencions per a ajuntaments que es convocarà dins el 2018 i serà finançada per les dues administracions.

Recordem que fa uns mesos l'Ajuntament d'Escorca i la Conselleria de Medi Ambient encetaren una polèmica sobre les competències de la recollida de residus del torrent de Pareis. Un torcebraç que s'allargà en el temps fins que al mes d'agost la Fundació Deixalles, per ordre de la Conselleria, va realitzar les tasques de neteja de l'olla del torrent.

Durant els propers mesos, s’analitzaran aquells espais de la Serra que suporten una pressió alta pel que fa a nombre de visitants i s'estudiaran els possibles costos de la recollida de residus per tal de tenir una estimació de la quantitat que s’ha d’aportar a la subvenció.

stats