Balears 13/08/2015

El Consell assegura que vol disminuir "al mínim possible" el desdoblament de Llucmajor-Campos

La consellera insular de Territori ha manifestat aquesta intenció en la seva primera trobada amb el GOB

Ara Balears / Efe
1 min
Garrido amb representants del GOB.

PalmaLa consellera insular de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha assegurat al grup ecologista GOB que vol disminuir "al mínim possible" les dimensions del desdoblament de la carretera Llucmajor-Campos.

Garrido s’ha reunit amb els representants del GOB en una primera trobada que ha suposat un primer contacte amb els ecologistes. Entre els projectes que s’han tractat es troba el de la carretera Llucmajor-Campos. La consellera insular ha insistit que, amb la nova redacció sol·licitada, es vol disminuir les dimensions del desdoblament al mínim possible. Entre les accions que es duran a terme, es troba la modificació de la rotonda elevada de Son Gabriela per un pas inferior i la reducció de la mitjana al mínim legal permès. La consellera entén que "l’antic projecte era desmesurat i s’han de prendre les decisions oportunes perquè tingui el menor impacte ambiental possible".

La titular de Territori i Infraestructures també ha remarcat que, durant la legislatura, es promourà un pla de mobilitat que haurà d’anar en sintonia amb el Pla director de carreteres i les rutes de transport públic de Mallorca. Aquest pla és un dels punts de l’acord de governabilitat del nou equip de govern del Consell.

stats