Una concentració espontània i multitudinària

Fins a un miler de persones es protestaren anit en silenci i amb espelmes davant la Conselleria d'Educació

Els docents i les famílies tenen moltíssimes ganes que s'arribi a un acord. Ahir, mentre la reunió s'anava allargant, les xarxes socials bullien de comentaris, informacions i especulacions. En un moment donat, la impaciència de molta gent va promoure una concentració absolutament espontània als voltants de la Conselleria d'Educació, on s'estaven duent a terme les negociacions, que s'allargaren fins a mitjanit.

De manera progressiva, desenes de persones fins que arribaren a devers un miler, convocades via Twitter i Whatsapp, es desplaçaren fins a la seu d'Educació del carrer Alfons el Magnànim de Palma, i allà començaren a encendre espelmes en el silenci més sepulcral. Tota una posada en escena que semblava una pregària perquè les parts arribin a un acord, després de dues setmanes i mitja de vaga que estan posant a prova els nervis de tothom.

Quan minuts abans de les 00.00 hores acabà la reunió, encara arribaven vehicles amb gent de la Part Forana que volia unir-se a la improvisada concentració. Encara s'hi quedaren una bona estona, tot i que s'apagaren els fanals de la plaça.

EDICIÓ PAPER 22/06/2019

Consultar aquesta edició en PDF