Balears 28/10/2016

La compareixença de Mabel Cabrer al Parlament es converteix en un xou

L'exconsellera d'Obres Públiques del PP ha intervingut en la comissió d'investigació parlamentària sobre les carreteres d'Eivissa

Efe
1 min
La sala verda del Parlament ha acollit la comissió d'investigació.

PalmaLa declaració de l'exconsellera d'Obres Públiques del PP Mabel Cabrer en la comissió d'investigació parlamentària sobre les carreteres d'Eivissa s'ha convertit en una batussa quan la compareixent ha estat interrogada pel diputat de Podem Aitor Morrás.

"Vostès volen saber la veritat o volen fer un judici polític?", ha preguntat cridant Cabrer, per queixar-se que no la deixassin explicar-se, mentre que Morrás responia, també cridant: "És clar que fem un judici polític, perquè aquí fem política".

En l'enfrontament, també ha intervingut el president de la comissió, el socialista Vicenç Thomàs, que ha acusat Cabrer "d'obstaculitzar" el treball de la comissió d'investigació i de faltar al respecte a la institució. "Estam fent un espectacle", ha constatat.

A l'inici de la seva compareixença, en resposta al diputat del PP, la que fou consellera d'Obres Públiques de 2003 a 2007 ha defensat la seva gestió: "No he estat mai imputada, malgrat que s'han gastat més de sis milions per auditar-me", ha sostingut la compareixent, per qui la comissió parlamentària forma part d'"un muntatge de persecució política"

stats