Balears 08/03/2017

Company es reuneix amb empresàries per reivindicar "la conciliació laboral de les dones"

Es compromet a recuperar la comissió d'igualtat al Partit Popular

Carmen Buades
1 min
Company es reuneix amb dones empresàries per reivindicar "la conciliació laboral de les dones"

Palma"Hauria d'arribar un dia en què no hàgim de celebrar el 8 de març". El candidat a presidir el PP de les Balears Biel Company s'ha reunit aquest dimecres amb un grup d'empresàries per reivindicar "la conciliació laboral de les dones", la fi d'arreglar la bretxa salarial i assolir una racionalització d'horaris que permeti a les dones gaudir del seu temps de lleure.

Company s'ha compromès a recuperar la comissió d'igualtat del Partit Popular en cas que la seva candidatura guanyi al congrés dels propers dies 25 i 26 i ha assegurat que a la seva formació volen "que cada vegada hi hagi més dones" i que "es lluiti a tots els àmbits que faci falta" per erradicar la violència de gènere.

Abans de les seves paraules, s'ha llegit un manifest en què es recordava el "compromís del partit amb la igualtat" i es feia menció a dones rellevants dins del PP, que són un "exemple" perquè estan "abocades al treball i al servei públic", com María Dolores de Cospedal, Soraya Sáenz de Santamaría, Maria Salom, Catalina Cirer o Marga Prohens.

stats