Balears 08/03/2017

Company qualifica de "patinada important" les crítiques de Bauzá a les invalidacions dels seus avals

Assegura que durant aquesta campanya "és més important saber perdre que guanyar"

Carmen Buades
2 min
Biel Company, durant la roda de premsa d'aquest dimecres

PalmaEl candidat a presidir el Partit Popular a les Balears Biel Company ha definit aquest dimecres com a "patinada important" les crítiques que el seu rival, l'expresident José Ramón Bauzá, ha fet aquesta setmana al comitè organitzador del congrés autonòmic per la invalidació de 848 dels 1.045 avals que hi havia presentat.

"És molt trist atacar el comitè. M'entristeix que es vulgui fer veure coses que són falses i que es vulgui enterbolir la imatge de persones com Mauricio Rovira –el president de l'òrgan organitzador del congrés–, que sempre s'han mostrat tan independents", ha assegurat Company.

El candidat també ha afirmat que durant aquest procés per escollir una nova direcció del partit "és més important saber perdre que saber guanyar" i ha considerat que les crítiques de Bauzá responen al fet que "ha fet molt de mal que nosaltres tinguéssim el 87% dels suports i ells el 13%".

Sobre els canvis a l'ideari del PP que es van presentar ahir –i que proposen un partit amb un codi ètic més lax amb els càrrecs acusats de corrupció, així com limitar el mandat del secretari general o el nombre de càrrecs que pot assumir cada una de les persones dins la formació–, Company ha reivindicat la necessitat d'arribar a un acord amb tots els partits en l'àmbit estatal per tal de "fixar un punt" en què les persones investigades haurien de dimitir.

"No podem cometre injustícies i s'ha de respectar la presumpció d'innocència", ha afirmat el candidat, que també ha dit que "s'haurà de decidir durant el congrés" si es manté la limitació de càrrecs que pot assumir una persona, ja que dins el partit hi ha casos que posen en qüestió aquesta proposta, com el d'Álvaro Gijón, que és alhora diputat i regidor de l'Ajuntament de Palma.

stats