Balears 06/03/2017

El comerç de proximitat es dona un bany de masses a Menorca

14.672 persones participen durant tot el cap de setmana en la Fira d'Estocs de Maó

Iván Martín
1 min
La Fira d'Estocs és un referent per trobar les millors ofertes de l'illa.

MaóÈxit en majúscules en la tretzena edició de la Fira d'Estocs de Menorca, que s'ha duit a terme durant tot el cap de setmana en el recinte firal de Poima, a Maó. Més de 14.670 persones han passat en un moment o altre pels passadissos d'un gran centre comercial improvisat. Des de l'organització, l'Associació de Comerciants de Menorca valoren "positivament" aquesta xifra, que representa 600 persones més que l'any passat.

La Fira d'Estocs s'ha consolidat en el panorama firal menorquí. En aquesta ocasió, han estat un total de 44 expositors els que han participat en un certamen que enganxa la ciutadania. El president de l'Associació de Comerciants, Vicente Cajuso, destaca "la rellevància que amb el pas dels anys ha assolit la fira. Estam davant un producte demanat pels clients i en el qual es troben promocions i ofertes molt atractives. És una festa del comerç de proximitat. A més a més, enguany s'hi ha inscrit un elevat nombre d'expositors, fet que s'ha traduït en més assistència". Cajuso entén l'increment de visitants pel "canvi de tendència. Hi ha més alegria, ara. Hem deixat un poc enrere l'època de més dificultats econòmiques i de mica en mica ens recuperam".

El recinte firal és la seu d'aquest fenomen que, curiosament, "aconsegueix congregar a Maó més persones que en qualsevol altre municipi", assegura el president d'Ascome. Vicente Cajuso recorda que "la de Maó és la més acceptada pels menorquins, tot i que les que s'organitzen en municipis més petits també tenen la seva quota de clients". La catorzena edició de la Fira d'Estocs ja està en marxa. La continuïtat de la cita obliga l'organització a analitzar amb detall tots els aspectes amb l'objectiu de millorar.

stats