Balears 16/10/2017

Coia Sugrañes interposa una demanda judicial contra dos membres de l'oposició

La batlessa denuncia per difamació Maria Camps i Anselm Barber i assegura que l'Ajuntament ha fet complir tota la legalitat en la reforma de millora d'un dels hotels de la cadena Melià a Son Bou

Iván Martín
1 min
Sugrañes s'ha mostrat indignada amb els atacs constants de Junts per Lô.

AlaiorL'ambient a l'Ajuntament d'Alaior no és el millor. La batlessa del municipi, Coia Sugrañes, ha anunciat la intenció d'interposar una denúncia per difamació contra la portaveu de Junts per Lô, Maria Camps, i Anselm Barber, membre integrat en aquesta formació política. Tota la polèmica sorgeix arran de les crítiques efectuades a l'equip de govern sobre el projecte de reforma que afecta un hotel de la cadena Melià a la urbanització de Son Bou.

Coia Sugrañes assegura que "l'oposició ha creuat totes les línies vermelles i ja he posat en mans del meu advocat totes les injúries, calúmnies i mentides que diferents integrants de Junts per Lô estan publicant contra la meva persona i també l'equip de govern de l'Ajuntament". En un comunicat, el partit de l'oposició feia entendre que la batlessa d'Alaior va congelar el PGOU per prioritzar el projecte de Melià. L'escrit també acusa l'equip de Coia Sugrañes d'amenaçar els ciutadans amb suposades indemnitzacions i el PP de Balears d'afavorir els interessos de les cadenes hoteleres mallorquines.

La batlessa del municipi considera que "s'ha actuat amb totes les de la llei. El que no farem mai és saltar-nos la legalitat i l'oposició vol que així sigui. Si realment pretenen ajudar l'equip de govern o el poble, que parlin amb els seus amics que dirigeixen el Consell Insular i que cerquin una solució". Sugrañes remarca que "Junts per Lô ha perdut els papers des de fa molt de temps i ja estic cansada d'aguantar les mentides constants per desgastar un equip de gent noble".

stats