Balears 26/07/2017

Els Ciutat de Palma 2017 incorporen la categoria d'Audiovisuals

S'hi podran presentar produccions finalitzades a partir d'octubre de 2015 perquè l'any passat no foren convocats

Jaume Vinyas
1 min
El regidor de Cultura de l'ajuntament de Palma, Llorenç Carrió, aquest dimecres, en roda de premsa.

PalmaEls premis Ciutat de Palma incorporen enguany la categoria d'Audiovisuals amb un premi de 10.000 euros. La resta de categories es mantenen com l'any passat amb l'única excepció de la beca d'investigació, que assolirà la categoria de premi i es veurà augmentada amb 1.000 euros. La seva retribució queda fixada en 6.000 euros. La dotació total dels premis serà de 88.000 euros, en comptes dels 79.000 de l'any passat, segons ha explicat aquest dimecres el regidor de Cultura, Llorenç Carrió.

El premi d'Audiovisuals està obert a propostes de ficció i no ficció i s'hi podran presentar totes aquelles produccions realitzades a partir de l'1 d'octubre de 2015, com a deferència pel fet que el premi no fou convocat l'any passat. El premi d'Arts Escèniques, que, segons ha explicat Carrió, l'any passat es va centrar en textos teatrals, s'obrirà a altres disciplines. “Ara volem premiar produccions o coproduccions produïdes a les Balears en aquest any”, ha assenyalat.

Els premis Ciutat de Palma són “una eina importantíssima, perquè serveixen per ajudar a la creació de les diferents modalitats artístiques”, ha conclòs Carrió.

stats