CRISI POLÍTICA
Balears 31/03/2017

Ciutadans demana la dimissió de Barceló i Vidal

Pericay ha recordat que a la Conselleria de Transparència ja s'han produït "dues crisis" en menys de dos anys

Ara Balears/ Efe
1 min

PalmaEl portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Xavier Pericay, ha demanat aquest divendres la dimissió del vicepresident del Govern i conseller de Turisme, Biel Barceló, i del conseller d'Agricultura, Vicenç Vidal, arran dels contractes públics signats per les conselleries de MÉS amb el cap de campanya d'aquest partit, Jaume Garau.

Després de fer-se pública la dimissió de la consellera de Transparència, Ruth Mateu, per aquest mateix assumpte, el líder de Cs a les Illes també ha exigit que abandonin els seus càrrecs Barceló i Vidal, però que en cap cas facin dimitir "a ningú que estigui per sota d'ells".

Pericay ha recordat que a la Conselleria de Transparència ja s'han produït "dues crisis" en menys de dos anys que han suposat la marxa de dues conselleres: Esperança Camps i Ruth Mateu.

Finalment ha criticat que aquest departament es creés en el seu moment perquè MÉS per Menorca "tingués la seva petita quota" en el Govern balear. "No té un altre objectiu, és una conselleria absolutament artificial", ha manifestat Pericay.

stats