Balears 22/12/2017

Ciutadans presenta un contenciós administratiu contra Cort per haver inclòs el Consell a la Festa de l'Estendard

Han assegurat que "no es pot modificar una festa que és BIC en una festa de bar"

Ara Balears
1 min
Ciutadans presenta un contenciós administratiu contra Cort per haver inclòs el Consell a la Festa de l'Estendard

PalmaCiutadans Palma ha presentat avui un recurs contenciós administratiu "contra la decisió del batle Antoni Noguera d'alterar la Festa de l'Estendard". Aquesta decisió de la que parlen és la d'incloure al Consell de Mallorca en la celebració i els de la formació taronja ho consideren una "política autoritària i unilateral" d'una festa "declarada Bé d'Interès Cultural el 2007".

El regidor de Ciutadans Palma, Pedro Ribas, ha assegurat que "ens veim obligats a anar als tribunals perquè siguin aquests qui els obliguin a complir amb la llei". "Donada la forma totalment irregular a través de la qual el batle de Palma ha adoptat aquesta decisió, ens hem vist amb la necessitat de tornar a sol·licitar també les mesures cautelars davant la indefensió que causa aquesta decisió del Consistori", ha afegit.

Ribas també ha sentenciat que "no es pot modificar una festa que és BIC en una conversa de bar de dos presidents de les institucions", ja que "han de respectar la llei, i més quan es tracta de béns d'interès històric, cultural i artístic".

stats