El centres públics podran proposar fins a un 20% del professorat per a projectes

Es tracta d'una demanda que ha fet la comunitat educativa per poder coordinar i organitzar el personal per a projectes educatius particulars

La Conselleria d'Educació ha presentat a la mesa sectorial una proposta de perfil de places docents d'Infantil, Primària i Secundària vinculades als projectes educatiu que els centres públics vulguin aplicar de cara al curs 2018-2019. Aquests centres podran triar fins a un 20% de la quota del seu professorat.

Els equips directius dels centres educatius, amb una aprovació prèvia del claustre, han de presentar al consell escolar la proposta de places. Una vegada aprovada per aquest organisme, el centre ha de presentar-la a la Conselleria d’Educació i Universitat. S’haurà de revisar cada tres anys, amb la finalitat d’assegurar la continuïtat dels projectes i la necessària renovació i actualització a partir de la pràctica reflexiva.

La resolució que proposa Educació estableix que els centres poden proposar aquesta quota del 20% per a llocs de feina de perfil educatiu, sempre que disposin d'un projecte de direcció presentat pel director i d'un projecte educatiu al qual s'ha d'ajustar la proposta dels perfils de les places. Amb això, es pretén fomentar la implicació de l'equip docent per implementar els projectes concrets.

Es tracta d'una proposta demandada per part de la comunitat educativa per agilitzar la tasca de coordinació i organització del personal adscrit dels centres.

EDICIÓ PAPER 22/06/2019

Consultar aquesta edició en PDF