Balears 06/07/2017

Les consultes de pediatria del Centre de Salut Pere Garau es traslladen a partir d'aquest divendres al de l'Escola Graduada

La humitat detectada al sostre de la sala d’espera ha fet recomanable tancar-la

Ara Balears
1 min
Les consultes de pediatria del Centre de Salut Pere Garau es traslladen a partir d'aquest divendres al d'Escola Graduada / ARA BALEARS

PalmaLes consultes de pediatria del Centre de Salut Pere Garau (Palma) es traslladen a partir de demà, divendres, al Centre de Salut Escola Graduada (al carrer del Socors, de Palma), on s’ubicaran de manera provisional. La Gerència d’Atenció Primària de Mallorca ha pres aquesta decisió per garantir l’assistència pediàtrica després de tancar al públic la sala d’espera de pediatria perquè s’ha detectat humitat al sostre i s’ha constatat que hi havia risc d’esfondrament.

Els tècnics del Servei de Salut han accedit al pis superior per cercar l’origen de l’avaria i reparar-la. L’accés va ser possible dimecres horabaixa per ordre judicial, després que el Servei de Salut interposàs una denúncia davant el Jutjat de Guàrdia per la negativa de la propietat de deixar entrar-hi els tècnics.

Així doncs, per garantir l’assistència sanitària pediàtrica dels 3.751 pacients pediàtrics que actualment té el Centre de Salut Pere Garau, la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca ha traslladat les consultes de pediatria al Centre de Salut Escola Graduada, on s’ha habilitat un espai per ubicar-les. El Servei de Salut va informar dimecres tots els professionals de la situació i avui n’informarà també tots els pacients.

stats