PREVENCIÓ
Balears 20/04/2016

Un centenar de docents es formen contra l'assetjament escolar

El professorat ha pogut fer pràctiques per conèixer les eines i recursos que els permetran actuar en casos de 'bullying'

M.g.
1 min
Alumnes de l’Escola Sadako de Barcelona treballant en un projecte. Més d’un milió i mig d’estudiants van acabar ahir el curs escolar, el més nombrós de la història.

PalmaUn centenar de docents de Mallorca han participat aquest dimecres en el primer curs de formació del protocol de prevenció, detecció i intervenció en assetjament escolar. S'ha duit a terme al Centre de Formació del Professorat (CEP) de Palma, organitzat per Convivèxit. La seva presidenta, Marta Escoda, destaca entre els objectius d'aquest curs la importància que tots els centres de Balears disposin de la formació necessària per prevenir, detectar i intervenir en situacions d'assetjament.

El Servei de Formació del Professorat ha presentat el protocol als docents, que han pogut fer pràctiques en petits grups per conèixer les eines i els recursos que els permetran actuar i resoldre els possibles casos d'assetjament en la realitat dels seus centres.

El protocol es va enviar als centres el febrer passat i és exclusiu per atendre supòsits de 'bullying' dins l'àmbit escolar. També s'han convocat cursos a Menorca i a Eivissa, que es faran el 26 i el 27 d'abril, respectivament. Al mes de maig, també està previst fer-ne un a Formentera. Durant tot l'any es duran a terme altres convocatòries perquè tots els centres disposin de la formació necessària.

stats