Publicitat
Publicitat

Un llamp fa caure una figura de la façana de l'església del Pont d'Inca

Un llamp ha fet caure , aquesta matinada , la figura de l' àngel que coronava la façana de l'església del Pont d' Inca . La figura de pedra del portal s'ha precipitat a la plaça de l'església i s'ha fet trossos , la qual cosa ha causat diversos desperfectes a un vehicle que estava estacionat just davall. L'incident no ha provocat danys personals . Poques hores abans s'havien celebrat les festes del Pont d' Inca, però en el moment de la caiguda del llamp ja no hi quedava ningú .

A primera hora del matí, la Policia Local de Marratxí ha acordonat la zona per precaució. Aquest migdia operaris de la brigada municipal han retirat les restes de pedra que havien caigut a terra . Els Bombers de Mallorca es desplaçaran en les properes hores a l'església amb un camió dotat d'escala mecànica per avaluar els danys causats al campanar i a la teulada, tot i que en principi no s'han produït destrosses a la coberta .

L'incident ha aixecat l'interès dels veïns del Pont d'Inca , que s'han desplaçat fins a la plaça . Alguns asseguren que , passades les 2 de la matinada , van sentir un fort llamp que va fer sonar el campanar .

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF