Les cares del dia 20-1-18

Llucia Ramis

La periodista i escriptora Llucia Ramis ha guanyat el III Premi Anagrama de Novel·la en català, dotat amb 6.000 euros, per la història familiar Les possessions. És un relat de fantasmes que comença amb un retorn i acaba amb un crit. La narradora viatja de Barcelona a Palma per aturar una espiral conspiranoica del seu pare.

Marc Pons

El Consell de Govern ha aprovat un Decret llei de mesures urgents per a la millora i ampliació de la xarxa d’equipaments públics d’usos educatius, sanitaris i serveis socials. Quan el decret surti publicat en el BOIB, s’acceleraran projectes com l’escola de Caimari, la nova seu del Conservatori de Música de Maó i els centres de salut d’Artà, Pollença i Son Ferriol.

Mercedes Garrido

El Consell de Mallorca permetrà inicialment el lloguer turístic en habitatges unifamiliars i plurifamiliars (pisos) durant 60 dies a l’any als nuclis del litoral i d’interior qualificats de “saturats”, que són Palmanova, Magaluf, Santa Ponça i Peguera. És una decisió polèmica que no ha acontentat ni ecologistes, ni arrendadors.

Etiquetes

EDICIÓ PAPER 11/11/2018

Consultar aquesta edició en PDF