Les cancel·lacions de Ryanair afectaran 10 vols a les Balears fins al 31 d'octubre

La companyia al·lega que "s'ha embullat" amb les vacances dels pilots i això l'ha obligada a suspendre uns 2.000 vols en el proper mes i mig

Ryanair ha anunciat l'anul·lació d'uns 50 vols diaris durant les properes sis setmanes, ja que suspèn entre 1.500 i 2.000 trajectes aeris fins al 31 d'octubre. El conseller delegat de la companyia Michael O'Leary ha afirmat en un comunicat oficial que " a Ryanair no li falten pilots, però ens hem embullat amb l'assignació de vacances anuals dels pilots al setembre i a l'octubre". 

Les cancel·lacions es van iniciar el 16 de setembre i, de moment, ja han afectat quatre vols que aterraven o partien d'aeroports balears: el 17 de setembre en dues connexions entre Eivissa i Madrid i el 18 de setembre en dos trajectes d'Eivissa a Frankfurt. 

Sis trajectes més es veuran afectats en els propers tres dies. Per al 19 de setembre s'han suspès dues connexions entre Maó i Barcelona, per a dia 20 dues més entre Eivissa i Barcelona i per a dia 21 s'han anul·lat dos trajectes entre Palma i Nottingham. 

La companyia va anunciar que es produirien aquestes cancel·lacions el passat 15 de setembre, tot i que sense concretar en quins trajectes. Aleshores, l'argument de l'empresa va ser millorar la puntualitat, una mesura que a través de les xarxes socials va ser criticada i qüestionada, perquè s’afirma que la suspensió de vols és deguda, en realitat, a la falta de personal.

Ryanair ha informat que contactarà per correu electrònic amb els clients afectats per oferir vols alternatius o el reemborsament del bitllet. 

EDICIÓ PAPER 21/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF