Balears 16/11/2017

Camargo impugna la votació que la retira com a portaveu parlamentària

16 membres del Consell Ciutadà denuncien "deficiències greus" en el procediment

Ara Balears
1 min
La secretària política de Podem, Laura Camargo, anunciant que accepta ser la candidata de Construint Podem.

PalmaLaura Camargo, fins ara portaveu de Podem al Parlament, ha impugnat la votació del Consell Ciutadà Autonòmic que li retira el càrrec a favor d'Alberto Jarabo, l'únic membre del grup parlamentari que va donar suport a l'actual secretària general del partit, Mae de la Concha, durant les primàries del mes d'octubre.

Acompanyada de 15 consellers ciutadans més, Camargo assegura que s'han registrat "deficiències greus" durant el procediment de votacions telemàtiques que havien de decidir, entre altres qüestions, la reestructuració del grup parlamentari.

A través d'un comunicat, l'exsecretària política de Podem ha explicat aquest dijous que s'està esperant una "reconsideració i una adopció conforme als nostres reglaments de decisions tan transcendentals per al nostre partit" per tal que la formació pugui decidir "lliurement" la persona que consideri més adequada per exercir de portaveu.

Camargo també apunta que aquest mateix dilluns signarà la baixa com a portaveu del grup parlamentari, però ha demanat que es faci una "votació amb garanties" amb un "debat previ" i seguint les vies democràtiques que marquen els reglaments del partit.

Les persones que signen el document d'impugnació consideren "nul·les" les decisions que s'hagin pres sense un debat previ, demanen una reunió del Consell Ciutadà Autonòmic presencial per tractar aquesta qüestió, però també l'organització interinsular i el reglament intern de la formació.

stats