Publicitat
Publicitat

La pluja caiguda fins ara duplica ja l'habitual d'un mes d'agost sencer

Fins ahir les Illes registraren fins a 38 litres per metre quadrat i encara s'espera més aigua

El centre territorial de Balears de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha informat que les precipitacions registrades fins al dia d'ahir a les Illes, amb una mitjana de 36 litres per metre quadrat, gairebé dupliquen les quantitats habituals per a tot el mes d'agost de 20 litres.

La major diferència s'ha registrat a Mallorca, amb una mitjana de 38 litres per metre quadrat fins al 17 d'agost, mentre que allò habitual és que en ploguin 21 litres en tot el mes. A Menorca s'ha acumulat una mitjana de 32 litres, enfront dels 19 de mitjana mensual, i a Eivissa 36, enfront dels 19 habituals per a tot agost.

El pronòstic per a demà indica que a Eivissa i Formentera s'esperen encara intervals ennigulats amb probabilitat de ruixats que podrien anar acompanyats de tempesta, i que tendirà durant la tarda a cel poc ennigulat. A Mallorca i Menorca, cel poc nuvolós o clar. A partir de demà està previst que torni el cel clar i es recuperin les temperatures, una estabilitat que podria perllongar-se fins diumenge.

Etiquetes