Les bondats del Gin Xoriguer arrelen a Itàlia

La destil·leria menorquina participa en el Gin Day-Juniper Experience

La destil·leria menorquina Gin Xoriguer participa aquest cap de setmana en el Gin Day-Juniper Experience, un esdeveniment internacional organitzat pel magazín italià ' Bartender.it ' i dedicat al món de la cocteleria.

"És una ocasió per compartir, amb professionals de tot el món, les bondats del nostre gin i per apuntalar nostra presència en el mercat exterior. A més, també ens permet conèixer les noves pautes i tendències en el món de la cocteleria", ha indicat l'ambaixador de la marca, José Carlos Campos, que acudirà a la quarta edició d'aquest certamen amb l'objectiu donar suport al distribuïdor de Destil·leries Xoriguer a Itàlia.

Camps ha remarcat que la participació en fires i esdeveniments especialitzats és "clau" en l'estratègia d'expansió de Destil·leries Xoriguer.

L'empresa licorera, fundada el 1945 per una família menorquina, exporta actualment els seus productes a Nova Zelanda, els  Estats Units, França, Itàlia, el  Japó, Austràlia, Mèxic, l' Argentina i  Noruega, i n'està previst el desembarcament al  Brasil en els propers mesos.

De les seves instal·lacions situades al port de Maó, en surten cada any 500.000 botelles, ha conclòs l'ambaixador de la marca.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF