Balears 09/12/2015

Acusen el bisbe de Mallorca de tenir una relació amb la seva secretària

Xavier Salinas s'ha defensat en una entrevista de no haver actuat "en cap moment en contra de la doctrina de l'Església"

Ara Balears
1 min
El bisbe de Mallorca, Xavier Salinas, durant l'entrevista aquest dimecres. / COPE MALLORCA

PalmaEl bisbe de Mallorca, Xavier Salinas, s'ha defensat aquest dimecres en una entrevista que ha concedit a Radio Cope Mallorca després que ha estat denunciat pel marit de la seva secretària, que l'acusa de tenir una “relació impròpia” amb la seva dona i interferir en el seu matrimoni, segons han publicat mitjans locals.

Salinas ha criticat que la tasca institucional que realitzava la seva secretària “no hagi estat ben rebuda” entre el clergat per ser una dona. La secretària va presentar la renúncia al càrrec quan el seu marit va presentar la denúncia, segons ha dit el bisbe. A més de les feines de secretariat, “m'acompanyava a actes de caràcter civil i només en va venir a dos de caràcter més eclesiàstic”, la qual cosa, explica Salinas, “potser no agradava a la resta del clergat”.

“Jo he intentat defensar la meva posició; no tinc res a amagar”, ha respost el bisbe de Mallorca en l'entrevista, i ha afegit: “el que jo vull és el bé de l'Església de Mallorca, que necessita una gran dosi de fortalesa”.

Finalment, Salinas ha agraït la feina que ha fet la seva secretària i ha reiterat la seva innocència afirmant que ha "actuat correctament”.

Entrevista completa al bisbe de Mallorca, Xavier Salinas, a la Radio Cope Mallorca

stats