VIST AL TWITTER
Balears 19/11/2016

Bauzá torna a animar la xarxa

Més actualitat, en una selecció de piulades

1 min

Ferran Rosa ‏(@ferranrosa): “Volíeu revulsiu per a l'esquerra? Idò ja el tenim aquí. Bauzá vol tornar. #elimperiocontraataca”.

Guillem Mas (‏@GMasBarcelo): “La gent que demana a Bauzá que es presenti és la mateixa que el volia de ministre?”.

Pau Vadell (@PauVadell): “#Bauzá ara vol ser #Trump? No deuen estar contents ni els seus. Vaja...Cerca càrrec on sigui. Que no torni! Em feia més el pes que fos ministre!”.

Jaume Perelló ‏(@Jaume_Perello): “Salom, a la Delegació del govern; Cabrer torna al Parlament; Terrassa, al Consell, i ara Bauzá; quin malson!”.

Toni Alorda (@tonialorda): “L'escàndol de Bon Sosec (sic), amb milions perduts; els maletins i un suborn no retornat del túnel de Sóller... El passat ens persegueix”.

Joan Marí (@joanmari_): “La #transiciomodèlica basada en el principi de #noreferèndums és un model d'estat democràticament incapacitat ‘ad infinitum’. #Francoalesales”.

Josep Femenías (@JosepCatt): “En un país normal avui mateix anunciarien data referèndum monarquia. Hi insisteixo, en un país normal”.

Rafel Socias (@rafelst): “Ara resulta que durant la perfectíssima Transició no es votà la forma de l'estat perquè sabien que guanyaria la república. Modèlica”.

MJBonet (@Mjbonet): “Hi ha tota una generació d'alumnes amb la qual juguen amb la #LOMQE. En primera persona i en un especial moment maduratiu pateixen política del joc brut”.

Josep Melià Ques (@JosepMelia): “No puc entendre que el govern Rajoy ‘maniobri’ per evitar la derogació de la #LOMQE. És veu que no han entès els resultats electorals”.

stats