Balears 28/03/2015

Bauzá segueix sense concretar quan estarà en marxa la radioteràpia a Eivissa

El Govern confia en que la concessionària compleixi els terminis i posa com a horitzó el 2016

Ara Balears
1 min
Bauzá i Serra visitant el nou hospital de Can Misses

PalmaAbans que acabi l'any. És el nou horitzó que ha fixat el Govern per la posada en marxa de la radioteràpia a Eivissa. Aquest pic ha estat el president del Govern, José Ramón Bauzá, qui ha assegurat que el servei de radioteràpia oncològic a Eivissa estarà en marxa abans de 2016, ja que l'empresa concessionària "maneja un termini màxim de sis mesos" per a això.

És a dir, el Govern confia en que la concessionària compleixi els terminis i confirma que probablement la radioteràpia ja no serà una realitat a aquesta legislatura tal i com va prometre el conseller de Salut Martí Sansaloni mesos enrrere.

Bauzá ha realitzat aquestes declaracions després de recórrer les instal·lacions del nou Can Misses, en funcionament des del 9 de març, després de la culminació del trasllat de l'Àrea Quirúrgica, d'Urgències i d'Hospitalització.

"Des del Govern tenim la constància que la concessionari està fent tot el que pot per escurçar aquest termini", ha assenyalat Bauzá als periodistes. Ha ressaltat que la radioteràpia oncològica és un "compromís" d'aquesta legislatura i "un deute històric que el Govern havia contret amb les Pitiüses".

Per altra banda, el president de les illes ha destacat que el nou hospital "és la infraestructura més important que s'ha inaugurat i la major inversió en sanitat que s'ha efectuat en aquesta legislatura". El president de les illes ha agraït "l'esforç i el compromís dels professionals per portar endavant un projecte que en alguns moments va ser complicat".

stats