Balears 24/01/2015

Bauzá, sobre Bárcenas a Madrid: "No volem corruptes al PP"

El president dels conservadors illencs ha assenyalat que l'extresorer "té la credibilitat que amb els seus fets ha demostrat"

Efe
1 min
Bauzá participa a la Convenció del PP a Madrid. / EFE

MadridAlguns dels principals barons del PP, com José Ramón Bauzá o Alberto Núñez Feijóo, han negat aquest dissabte credibilitat a l'extresorer del PP Luis Bárcenas i han subratllat que el partit no va entrar al "joc" d'un presumpte delinqüent que s'ha aprofitat del partit per enriquir-se.

En aquests termes s'han expressat els presidents de durant la convenció estatal del PP en ser preguntats per l'acusació de Bárcenas que el president del govern, Mariano Rajoy, coneixia l'existència de la caixa B del partit des del principi, unes paraules que el president madrileny, Ignacio González, ha dit que no havia sentit.

Bauzá ha assenyalat que Bárcenas "té la credibilitat que amb els seus fets ha demostrat" i ha recordat que és "un senyor que deia que no hi havia papers i després hi eren, que deia que no tenia diners en B i després no només en tenia sinó que cada vegada que parlava s'incrementava la xifra".

Bárcenas és "un senyor que és un presumpte delinqüent, que està a disposició judicial", ha recalcat el president illenc, davant d'un partit format per milers de persones amb vocació de servei i que no tenen "cap tipus de marge de tolerància amb la corrupció".

Segons la seva opinió, el que ha passat és que "alguns s'han volgut aprofitar dels seus càrrecs per fer barbaritats i per avergonyir aquells que treballen amb vocació de servei públic".

"No volem corruptes al PP", ha dit després de ser preguntat per la possibilitat que Bárcenas sol·liciti el reingrés.

stats