Balears 25/01/2015

Bauzá: "Rajoy és l'únic capaç de generar l'estabilitat que necessita Espanya"

Ha reiterat que no té cap por al que pugui seguir contant Luis Bárcenas

Efe
1 min
Bauzá també ha intervingut en la jornada de clausura. / PP

MadridEl president del Govern i del PP de Balears, José Ramón Bauzá, ha assegurat que Rajoy és "l'únic dirigent capaç de generar l'estabilitat que necessita Espanya" i ha destacat que això és reconegut internacionalment.

Al final de la convenció nacional celebrada aquest cap de setmana pel PP a Madrid, Bauzá ha considerat que Rajoy ha fet aquest diumenge "el discurs d'una realitat", sense obviar les dificultats i assumint que el PP ha pogut cometre algun error.

"No hi ha cap partit que pugui donar més estabilitat a la base d'una responsabilitat d'acció de govern", ha afegit el dirigent balear en referència al PP.

Davant la pregunta de si Podem ja és l'enemic polític del PP, ha considerat que el seu partit no té enemics polítics, sinó que qui pot tenir-los és la societat si no sap diferenciar entre els titulars i els eslògans, d'una banda, i l'acció de govern responsable, de l'altra.

A més, ha negat que tingui cap por al que pugui seguir contant Luis Bárcenas i ha assenyalat que la Justícia ha d'actuar amb contundència i rigor perquè tant l'extresorer del PP com tothom sàpiga que amb la confiança de les persones no es juga i "el que la fa, la paga".

stats