Balears 12/09/2017

El batle d'Alaró denuncia l'aparició d'un xot negre mort a casa seva

Guillem Balboa ha posat els fets en mans de la Guàrdia Civil

Efe
1 min
El pròxim alcalde d’Alaró, de la coalició ecologista i sobiranista Més per Mallorca, Guillem Balboa Buika.

PalmaEl batle d'Alaró, Guillem Balboa, ha denunciat davant la Guàrdia Civil que fa un parell de setmanes va trobar al pati de ca seva un xot negre agonitzant.

Balboa, el primer batle negre d'un municipi de les Balears, tornava de vacances amb la seva família quan va trobar l'animal, segons han informat fonts de MÉS per Mallorca, formació a la qual pertany el primer edil.

El batle prefereix que aquest assumpte no torni mediàtic –després que hagi estat publicat en un diari local– amb la finalitat de salvaguardar la imatge del municipi mallorquí d'Alaró, han afegit.

"Són uns fets molts greus, contra la intolerància, tolerància zero", ha dit el coportaveu de MÉS per Mallorca, David Abril, en els passadissos del Parlament en ocasió del ple.

Condemna unànime

Balboa rep mostres de suport i solidaritat

El fet ha estat condemnat pels portaveus dels grups parlamentaris de Podem, El Pi, PSIB i Ciutadans, els quals han expressat el seu rebuig a aquest tipus d'actuacions "d'odi" i han mostrat la seva solidaritat amb Balboa.

Molts han estat els que també han volgut condemnar aquest atac al batle d'Alaró, com per exemple, el Consell de Mallorca, la portaveu del PP, Marga Prohens, el batle de Santanyí, Llorenç Galmés, els regidors de Podem de l'Ajuntament de Palma Alighi Molina i Antònia Martin. També ha fet una piulada de suport el secretari general de Podem, Pablo Iglesias.

stats