Balears 19/10/2015

Bars i restaurants demanen a Treball que intervengui amb el frau dels forns

Ara Balears
1 min
Reunió de la patronal de restauració amb Treball. / CAIB

PalmaL'Associació mallorquina de bars, cafeteries i restaurants ha sol·licitat avui al Govern que acabi amb el que considera competència deslleial de les pastisseries, forns i benzineres que serveixen cafè i refrescs,"però aplicant als seus treballadors el conveni d'aquesta primera activitat".

Aquesta petició ha estat traslladada pel president d'aquesta associació, Alfonso Robledo, durant la reunió que ha mantingut amb al conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela. "Hem sol·licitat l'ajuda del Govern per acabar al més aviat possible amb una situació que consideram molt injusta", ha apuntat Robledo en una nota emesa per l'associació

La patronal considera que aquesta competència és injusta atès que aquests negocis es regeixen pel conveni de comerç, "la qual cosa comporta menys despeses que els que hem d'assumir bars, restaurants i cafeteries i a ells els permet fixar preus molt més baixos que nosaltres". Segons l'Associació, el conseller Negueruela s'ha compromès a convocar una trobada de tots els implicats "amb la finalitat de resoldre al més aviat possible aquest conflicte".

stats