Balears 06/06/2017

Barceló retreu a Gómez que no dimitís pels 73 fraccionaments detectats al PP el 2014

El PP insisteix a demanar el cessament del vicepresident

Jaume Vinyas
2 min
El vicepresident, Biel Barceló, aquest dimarts, al Parlament.

PalmaLa polèmica pels contractes adjudicats des d'algunes conselleries de MÉS per Mallorca a l'excap de campanya Jaume Garau s'ha tornat a fer present en la sessió de control al Govern. El vicepresident, Biel Barceló, s'ha inflat, en aquesta ocasió davant l'enèssima petició de dimissió que li ha arribat des de les files del PP.

El diputat Antonio Gómez ha estat l'encarregat de formular la pregunta, i la petició de dimissió, després de criticar que des de les files de MÉS per Mallorca s'hagi "venut" una sensació "de satisfacció i complaença" amb les conclusions de l'informe d'Intervenció del Govern respecte dels sis contractes adjudicats a Garau, en cinc dels quals, tal com ha recordat, s'han trobat irregularitats.

"Un vicepresident que adjudica contractes a dit al seu cap de campanya, que menteix en seu parlamentària, que es contradiu en declaracions a diversos mitjans de comunicació i que admet públicament que els seus directors generals no li fan cas, consider que ha de dimitir o l'han de cessar", ha dit Gómez.

Barceló li ha replicat que l'informe de la Sindicatura de Comptes referit a l'exercici de 2014 va detectar 73 expedients fraccionats en les diverses conselleries dirigides pel PP, 12 dels quals a Medi Ambient, dirigida llavors per l'actual president del PP, Biel Company. "Per què no va dimitir, per què no va assumir responsabilitats?", li ha reclamat Barceló.

El diputat del PP, Antonio Gómez, aquest dimarts, al Parlament

Davant els escarafalls de Gómez, Barceló, visiblement molest per la reiteració del PP a demanar-li la dimissió, hi ha insistit: "Acaba de dir que els fraccionaments són una cosa gravíssima. Idò, s'apliqui vostè retroactivament la responsabilitat".

stats