Balears 05/10/2017

Barceló rebutja la dimissió de Muñoz fins que es concreti la investigació

El vicepresident del Govern ha destacat que abans d'adoptar mesures cal "esperar a veure com es concreta l'acusació"

Ara Balears
1 min
El director de l'ATB, Pere Muñoz, i el vicepresident, Biel Barceló, en imatge d'arxiu.

PalmaEl vicepresident del Govern, Biel Barceló, ha rebutjat l'oferta de dimissió com a director de l'Agència de Turisme de Balears (ATB) de Pere Muñoz, denunciat per la Fiscalia per prevaricació i tràfic d'influències, fins que el jutge decideixi si l'imputa i defineixi els càrrecs contra ell.

Muñoz, al costat de l'exconsellera de Cultura Ruth Mateu i altres antics alts càrrecs del Govern, és objecte d'una querella per suposades irregularitats en l'adjudicació de diversos contractes a l'ex-cap de campanya de MÉS, Jaume Garau, presentada per la Fiscalia Anticorrupció davant el Jutjat d'Instrucció 9 de Palma.

En les seves primeres declaracions públiques després de conèixer-se la denúncia, Barceló ha agraït a Muñoz que hagi posat "el seu càrrec a disposició", però ha indicat que abans d'adoptar mesures cal "esperar a veure com es concreta aquesta acusació".

"No tenim cap document ni cap informació (...), hem de ser prudents", ha manifestat el vicepresident i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme.

Barceló ha insistit que, quan se substanciï en el Jutjat Instrucció la querella d'Anticorrupció, "es complirà el codi ètic del Govern" i el propi de MÉS per Mallorca.

"Es prendran les decisions que s'han de prendre en el moment oportú (...), que ningú en tingui cap dubte", ha conclòs el vicepresident.

stats