Balears 14/08/2017

Baralla insòlita entre un conductor de bus i dos turistes a Sant Antoni

El Consell d'Eivissa condemna els fets i matisa que el treballador no feia feina per a la xarxa de transport públic

Ara Balears
1 min

PalmaUn conductor d'autobús i dos passatgers han protagonitzat una baralla a l'estació d'autobusos de Sant Antoni de Portmany, a Eivissa, tal com es pot observar en el vídeo que un usuari de Youtube ha penjat a la xarxa. La brega ha estat d'una virulència insòlita fins i tot per als estàndards de la localitat, epicentre del turisme de gatera a l'illa.

Segons ha informat la Guàrdia Civil a l'ARA Balears, no tenen cap denúncia dels fets, com tampoc la té la Policia Local, qui ha comunicat que avisarà a la Guàrdia Civil si tinguessin novetats sobre l'agressió. El Consell Insular, per la seva banda, ha aclarit en un comunicat que el conductor d'autobús no fa feina per a cap de les línies de servei públic, sinó per a una empresa privada que, segons ha indicat, "es tracta d'un servei discrecional que té contractat al marge de les concessions públiques". Tanmateix, des de l'executiu illenc han volgut condemnar l'agressió i mostrar el seu rebuig cap a "aquest tipus de comportaments".

El que sí que es pot desprendre del vídeo és que els suposats turistes i protagonistes de l'incident són de nacionalitat espanyola.

stats